Om DinVVS

DinVVS’er startede op i marts 2020, men vores medarbejdere er med deres mere end 20 års erfaring med VVS-arbejde i stand til at løfte en bred vifte af opgaver inden for faget. Vi sætter en ære i at give en god og personlig oplevelse hver gang. Det vil være mester, du har kontakten med under udførslen af VVS-arbejdet, og vi sørger selvfølgelig for at holde dig løbende opdateret på, hvordan arbejdet skrider frem. Ved at overlade arbejdet til en professionel VVS’er, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt, og du får en løsning, du kan have glæde af i lang tid fremover.

Udførsel af VVS-arbejde på Nordfyn og på resten af Fyn

DinVVS har base på Nordfyn, men vi kører gerne ud til opgaver over hele Fyn. Vores kunder tæller både private og virksomheder, og vi arbejder altid med et gennemgående fokus på at levre høj kvalitet til en god pris. Vi sætter en ære i altid at overholde vores aftaler, både når det gælder pris og tidsestimater. Vi sørger selvfølgelig også for at rydde grundigt op efter os, når arbejdet er færdiggjort.

DinVVS udfører både de helt små reparationer, ligesom vi også er leveringsdygtige i totalløsninger, så ingen opgave er med andre ord for stor eller for lille for os. Drømmer du om et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Er det i stedet en ny varmepumpe, du har brug for at få installeret, så kan vi også her være behjælpelige, ligesom vi også tilbyder løbende service af dit anlæg, så du er sikker på, at det fortsat fungerer optimalt fremover.

DinVVS tilbyder også løbende service og vedligeholdelse på alle typer VVS-arbejde. På den måde kan vi komme problemer i forkøbet og hjælpe dig, inden vi vandhanen ikke længere kan lukkes, eller bunden af toilettet begynder at være utæt.

Denne løbende service kan således spare dig for mange penge, da vi hjælper dig med at løse problemet i opløbet, inden skaden for alvor er sket. På samme måde kan et varmeanlæg, der er installeret forkert, resultere i voldsomme varmeregninger, så du kan med fordel lade os give det et grundigt eftersyn og dermed sikre, at det fungerer optimalt. Skulle du få brug for akut hjælp til vvs arbejde, så er vi også her behjælpelige. Vi sørger for at rykke hurtigt ud, så følgeskaderne bliver så små som muligt.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udførsel af VVS-arbejde, så du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil have en skarp pris på udførslen af lige præcis din opgave. Vi står også klar med gode råd og vejledning, hvis du har brug for at få et professionelt syn på sagen. Du kan ringe til Jannik på 22 50 10 67 eller til Jacob på 22 50 10 89. Vi ser frem til at høre fra dig.