Installation af varmepumpe

Hos DinVVS Tilbyder vi at hjælpe med installation af varmepumper. Vi har specialiseret os i Völund varmepumper, som vi også samarbejder med, men vi er også behjælpelige med alle andre typer varmepumper. Prisen på installation af varmepumpe vil afhænge af flere forskellige parametre, men vi garanterer, at vi kan give dig en skarp pris på opgaven. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, og hvilken model, der er det bedste valg for dig, afhænger af din boligtype og dine konkrete behov.

Vi tilbyder at vejlede dig i forbindelse med valg af varmepumpe, og vi gør det altid med udgangspunkt i en grundig gennemgang af huset og den konkrete installation. Lader du os stå for installation af varmepumpe, så sikrer vi, at den er korrekt sat op, så du ikke skal døje med problemer med den senere hen. Vi hjælper også gerne med en instruktion i brug af din nye varmepumpe, inden vi kører. DinVVS har base i Otterup, men vi udfører opgaver på hele Fyn.

Værd at vide om varmepumper

En varmepumpe har den klare fordel, at den gør det muligt for dig at spare på energien – og dermed på din varmeregning – hvis du opvarmer med olie, el eller naturgas og bor i et område uden fjernvarme. Varmepumper virker på den måde, at de udnytter energien fra omgivelserne i husets opvarmningssystem. En varmepumpe kan altså tage varme fra luften udenfor eller fra jorden og overføre den direkte til radiatorer eller gulvvarme. Den virker hele året rundt og kan trække varme ud af luft helt ned til minus 25 grader. Samtidig kan den være med til at forbedre indeklimaet i din bolig, og der er derfor flere gode grunde til at få den installeret.

Går du med disse tanker, så er det værd at være opmærksom på, at du har mulighed for at få tilskud til en varmepumpe. Det konkrete beløb vil afhænge af husets størrelse og den nuværende energikilde i dit hjem. Vil du vide mere om fordelene ved en varmepumpe, så kontakt os allerede i dag.

Service på eksisterende varmepumpe

 

Ud over installation af varmepumpe kan vi også tilbyde service af din eksisterende varmepumpe. Da varmepumper indeholder kølemiddel, som er en gasart, er de omfattet af lovpligtig service. Service af varmepumper må kun foretages af specialuddannet personale, og du kan derfor med fordel overlade opgaven til DinVVS. Ud over at et årligt varmepumpeeftersyn er lovpligtigt, så vil det også kunne give din varmepumpe en længere levetid, ligesom du får et anlæg med en højere ydeevne. Når du lader os stå for service af din varmepumpe, så sørger vi for at komme hele vejen rundt om anlægget.

På den måde slipper du for at skulle bekymre dig om fejl og mangler, indtil det igen er tid til et eftersyn. Hvis du vil sikre dig, at din varmepumpe vedligeholdes med jævne mellemrum og altid fungerer optimalt, så kan du med fordel gøre brug af vores faste serviceaftale. På den måde er du sikret, at din varmepumpe får et grundigt eftersyn en gang årligt. Vi giver gerne et skarpt tilbud på installation af varmepumper eller service på eksisterende. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere.